Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Bakkum (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Bakkum. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Bakkum. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Bakkum betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Bakkum hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Bakkum:

Zomervakantie Atlas toppers in Bakkum

't Bakkumse Voorhuisje

Nederland Noord Hollandse kust Bakkum

Dit sfeervolle appartement bevindt zich aan de voorzijde, op de begane grond van een karakteristiek huis in het centrum. De ligging is zeer gunstig: Naast het dorpsplein en op een steenworp afstand

van het bos. Met de fiets bent u in een kwartier op het strand. Tegenover het appartement is een warme bakker, waar u verse broodjes kunt halen. Er zijn verschillende restaurants op slechts 100 meter afstand.
Naast het huis is een zitje, zodat u van het mooie weer kunt genieten.

Het appartement is comfortabel. Er is een living met zithoek, eettafel en open keuken. Verder is er een mooie slaapkamer en een badkamer met douche.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 350,00