Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Burgerbrug. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Burgerbrug. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Burgerbrug betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Burgerbrug hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Burgerbrug:

Zomervakantie Atlas toppers in Burgerbrug

Sarah Lou

Nederland Noord Hollandse kust Burgerbrug

Dit schattige witte dijkhuis bevindt zich aan een prachtige brede sloot met eigen steiger, waar je heerlijk kunt vissen. Hier ligt ook een motorbootje, dat u tegen betaling kunt huren. Met de

fiets bent u in een kwartier aan het strand van Petten. Vanuit uw tuin heeft u een mooi weids uitzicht. Hier kunt u heerlijk ontspannen. Kinderen zullen zich op de schommel vermaken.

Op de begane grond is een sfeervolle woonkamer met uitzicht op de sloot. Muziekliefhebbers kunnen een deuntje spelen op de piano. Verder is er een mooie woonkeuken en een badkamer met ligbad en douche. Via een steile houten trap in de woonkeuken bereikt u de etage. Daar bevinden zich twee slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kamer met twee romantische bedstedes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00