Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Camperduin. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Camperduin. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Camperduin betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Camperduin hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Camperduin:

Zomervakantie Atlas toppers in Camperduin

Polderland

Nederland Noord Hollandse kust Camperduin

Dit knusse vrijstaande huisje ligt midden in het natuurgebied ""De Putten"", aan de rand van de gezellige badplaats Camperduin. U kunt te voet naar de dijk lopen, waar u een mooi uitzicht

heeft over de Noordzee. Het strand ligt vijf fietsminuten verderop. Het huisje wordt omgeven door weilanden, waar ook schapen en koeien rondlopen. U heeft de mogelijkheid om zelf uw paard mee te nemen en gebruik te maken van een van de ernaast gelegen paardestallen. Het is helaas niet mogelijk om hier een paard te huren.

Interieur:
Begane grond:
De woonkamer beschikt over een gezellige houten vloer, een zithoek en een eenvoudige keuken. Tevens is er een badkamer op de begane grond.

Eerste etage:
Via een redelijk steile houten trap bereikt u de eerste etage, waar twee slaapkamers zijn.

Een ideaal huisje voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Houd er rekening mee dat het hier, vooral 's winters, behoorlijk hard kan waaien. Gezonde zeewind!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00

Kraanvogel

Nederland Noord Hollandse kust Camperduin

Let op! Aankomst en vertrek Kerst en oud en nieuw 2009, wisseldag op maandag; 21 december, maandag 28 december of maandag 4 januari.

Vlakbij de duinen en het bos bevindt zich dit knusse

vakantiehuis. Te voet bent u binnen een kwartier op het strand. Ook het centrum van Groet met zijn gezellige winkels en restaurantjes is vlakbij. Het huisje bevindt zich achter het woonhuis van de eigenaren. U beschikt over een eigen tuin van 500 m2. Hier heeft u zowel privacy als rust. Het huisje is niet groot, maar gezellig ingericht.

Interieur;
Er ligt een houten vloer in de woonkamer en de badkamer en slaapkamers hebben zelfs vloerverwarming. Er is een zithoek met televisie en een eethoek voor vier personen. Opvallend zijn de verschillende geweien aan de muur. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn twee slaapkamers, de eerste beschikt over een tweepersoonsbed en de andere over een éénpersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een douche.

Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00

De Eg

Nederland Noord Hollandse kust Camperduin

Sfeervolle vakantiewoning midden in de polder, met ver uitzicht op de duinen van Camperduin, voor zes personen. De woning maakt deel uit van een karakteristieke stolpboerderij. De eigenaren wonen in een ander

gedeelte. Uw woning beslaat een kwart van de stolpboerderij. In een kwartiertje loopt u naar het strand en in twintig minuten bent u in het knusse dorp Groet. Daar bevinden zich enkele gezellige restaurants.
De vakantiewoning is geheel gelijkvloers. In de woonkamer is een gezellige zithoek met tv, een open keuken met inbouwapparatuur en een eettafel voor zes personen. De drie slaapkamers grenzen aan de woonkamer. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. De badkamer beschikt over een ligbad en een douche en toilet. Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht over het landschap.
De eeuwenoude Hargerpolder is historische grond. Geen slootje loopt recht en de Hondsbossche zeewering verreist als een bergketen aan de horizon. Aan het eind van de dijk duiken de duinen op. “De Schoorlse Duinen” is een uniek natuurgebied. Met 7 km afstand tussen de zee en het achterland zijn het de breedste duinen van Europa. Hier kun u eindeloos wandelen en fietsen, bijvoorbeeld richting het vogelnatuurgebied. Deze plek is ideaal voor rust- en natuurzoekers. In de weilanden lopen koeien, schapen en paarden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 350,00