Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Heiloo (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Heiloo. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Heiloo. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Heiloo betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Heiloo hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Heiloo:

Zomervakantie Atlas toppers in Heiloo

Vrijzicht

Nederland Noord Hollandse kust Heiloo

Verzorgd vakantiehuisje, gelegen op een groot grondstuk tussen de weilanden van Heiloo. De eigenaar beschikt over een groot aantal paarden, waarvan er zelfs een aantal voor uw terras langs kunnen lopen. Met

de fiets bent u in een half uurtje op het strand van Egmond. Lopend bent u in 15 minuten in het oude centrum van Heiloo. Daar bevinden zich meerdere restaurantjes en winkels. Aan de achterzijde van uw huis is een zonnig terras.

Het huis is geheel gelijkvloers en daardoor is het ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en/of over een rolstoel beschikken. Er is een ruime, sfeervolle woonkamer met een zithoek, een eethoek en een complete keuken. Verder is er een nette badkamer evenals een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Hoewel het grondstuk aan een doorgaande weg grenst, heeft u relatief weinig last van het verkeer, aangezien uw huis aan de achterzijde ligt.

De eigenaren achten deze accommodatie niet geschikt voor kinderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00