Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Hoorn (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Hoorn. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Hoorn. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Hoorn betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Hoorn hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Hoorn:

Zomervakantie Atlas toppers in Hoorn

Hoornse Huisje

Nederland Noord Hollandse kust Hoorn

Twintig wandelminuten verwijderd van de nostalgische binnenstad van Hoorn met zijn gezellige winkelstraten, levendige jachthaven en diverse musea, bevindt zich deze zeer verzorgde vakantiewoning. Zowel voor als achter het huis treft u

een ruim terras aan. De woonkamer en de comfortabele keuken vormen samen een riante ruimte. Via de pui in de woonkamer komt u op het achterterras. De inrichting is zeer verzorgd. Er is een ruime romantische slaapkamer die wordt afgescheiden d.m.v. gordijnen. In de woonkamer is nog een eenpersoonsbed. De badkamer met douchecabine is klein maar luxe.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 375,00