Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Koedijk (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Koedijk. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Koedijk. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Koedijk betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Koedijk hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Koedijk:

Zomervakantie Atlas toppers in Koedijk

Aan De Dijk

Nederland Noord Hollandse kust Koedijk

Gerenoveerd monumentaal tuindershuis, gelegen aan het Noord Hollands kanaal en tussen de polders. Met de fiets bent u in vijftien minuten in de historische binnenstad van Alkmaar. Op enkele kilometers fietsen

is het natuurgebied Geestmerambacht met haar strandjes en meertjes. Bergen aan Zee bereikt u per auto binnen vijftien minuten. Bij het huis is een fijne tuin met zonneterras en een speelveldje.

Het huis heeft veel oorspronkelijke details. Er is een mooie voorkamer en een aparte eetkamer. Daarnaast bevindt zich een moderne keuken. Op de begane grond is een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer.
Via een redelijk steile trap bereikt u de eerste verdieping waar zich twee aparte slaapkamers bevinden. Ook is er nog een slaapplaats op de royale voorzolder.

De voormalige koolschuur wordt door de eigenaar zelf bewoond. Achter de koolschuur bevindt zich een boerensloot. Daarin ligt een roeiboot voor u klaar.


Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 365,00