Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Kolhorn (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Kolhorn. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Kolhorn. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Kolhorn betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Kolhorn hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Kolhorn:

Zomervakantie Atlas toppers in Kolhorn

Vissershuis

Nederland Noord Hollandse kust Kolhorn

Dit originele voormalige vissershuis is gelegen aan een dijk, uitkijkend op een kleine haven.

Het volledig gerestaureerde huis heeft zijn originele details weten te behouden. Zo treft u bij binnenkomst in de

woonkamer veel hout aan. Aan de voorkant van het huis bevindt zich een zithoek, waar u een prachtig uitzicht heeft op de gezellige haven. Via deze ruimte loopt u de tweede woonkamer in, waar u bij de houtkachel heerlijk kunt lezen of tv kijken. Wie graag kookt, zal zijn weg wel vinden in de half open keuken. Als u de deur van deze keuken opent, loopt u het ruime terras op. In de zomer kunt u hier gebruik maken van de barbeque.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers (met een rieten dak!) met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed met onderschuifbed. Ook treft u hier de badkamer met ligbad aan. Het huis loopt aan de achterkant van de dijk af naar beneden. Via een trap in de woonkamer komt u in het gedeelte waar zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met eenpersoonsbed plus onderschuifbed bevinden. Ook is hier een badkamer, welke beschikt over een douche en een bad. Het woongedeelte splitst de twee slaapgedeeltes, waardoor u voldoende privacy heeft.

Via het terras loopt u naar beneden de gezellige afgesloten tuin in.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 795,00