Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Monnickendam. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Monnickendam. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Monnickendam betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Monnickendam hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Monnickendam:

Zomervakantie Atlas toppers in Monnickendam

De Monnickendammer

Nederland Noord Hollandse kust Monnickendam

In de haven van het schattige stadje Monnickendam ligt dit mooie, compleet gerestaureerde zeilschip voor u klaar. Van hieruit loopt u het stadje in, dat maar liefst 9 cafés telt. De bus

brengt u in twintig minuten naar het Centraal Station van Amsterdam.

U huurt het schip per weekend (vrijdag t/m zondag), midweek (maandag t/m vrijdag) of week (maandag t/m zondag of zaterdag t/m vrijdag). U beslist zelf of u wilt varen of niet. De schipper, die met zijn vriendin in het voorste (afgesloten) deel van het schip woont (er is een aparte ingang, dus u zult geen last van elkaar hebben), zal er alles aan doen om u een fijn verblijf te bezorgen. U geeft gewoon bij hem aan wat u wilt. Wilt u varen, dan kan dat tussen 9 uur 's ochtends en elf uur 's avonds, maximaal 8 uur. De centrale ligging van Monnickendam maakt het een ideale uitvalsbasis om het IJsselmeer te verkennen. Ook kan de schipper met u richting Amsterdam varen. Als u wilt, kan het schip daar ook 's nachts blijven liggen, zodat u een avondje uit kunt in Amsterdam. Maar de busverbinding Amsterdam-Monnickendam is ook zeer goed. In twintig minuten brengt de bus u rechtstreeks naar het Centraal Station en deze gaat 's nachts weer terug naar Monnickendam.

Het schip is geheel gerenoveerd en aan de moderne eisen aangepast. Zo is er een ruime living met gezellige houten tafels en banken evenals een half-open comfortabele keuken. Er zijn 7 tweepersoonshutten en 2 vierpersoonshutten. Elke hut beschikt over een eigen wastafel. Er zijn 5 douches en 5 toiletten aan boord.

Op aanvraag kan de schipper voor catering zorgen. Tapas, een barbecue, je kunt het zo gek niet bedenken of de schipper kan ervoor zorgen. Ook voor ontbijt kan worden gezorgd.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 3.560,00