Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Overveen (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Overveen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Overveen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Overveen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Overveen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Overveen:

Zomervakantie Atlas toppers in Overveen

De Meerkoet

Nederland Noord Hollandse kust Overveen

Karakteristiek, sfeervol huis. Gelegen in de prachtige omgeving van Overveen (Bloemendaal). Vanaf deze locatie fietst u door de adembenemende duinen naar het strand van Bloemendaal aan zee of Zandvoort. Op loopafstand van

de winkels en op 10 minuten fietsen van het centrum van Haarlem. Ook bent u met een rechtstreekse treinverbinding in 10 minuten in hartje Amsterdam. Fietsen zijn beschikbaar (heren- en damesfiets en 4 kinderfietsen van 4-7 jaar).

De huizen in deze straat zijn om een kleine waterplas gebouwd. Aan de achterzijde van uw huis is een afgesloten tuin met terras, waar ook de kinderen ongestoord kunnen spelen.

Op de begane grond is een woonkamer met zithoek, eethoek en een open keuken. Op de eerste etage bevinden zich de ouderslaapkamer, een kinderkamer met juniorbed en de baby/peuterkamer met ledikant. Ook is hier de badkamer. Op de tweede etage is een leuke kinderkamer met twee eenpersoonsbedden.


Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 695,00