Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Schagerbrug. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Schagerbrug. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Schagerbrug betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Schagerbrug hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Schagerbrug:

Zomervakantie Atlas toppers in Schagerbrug

Hydrangea

Nederland Noord Hollandse kust Schagerbrug

Vrijstaande en landelijk gelegen huis. In vijf minuten fietsen bent u in het mooie Schagen en binnen een kwartier op het strand van Sint Maartenszee.

Het huis heeft een prachtige grote woonkeuken

met veel luxe. In de royale woonkamer met houtkachel heeft u een mooi uitzicht op de achtertuin. Beneden is een tweede zitkamer. Via de ruime hal komt u op de verdieping waar u drie aparte slaapkamers aantreft. Hier bevinden zich tevens twee badkamers. Achter het huis is een prachtige tuin waar u de beschikking heeft over een buitenhaard en een buitenkeuken.

Een fantastisch huis waar u heerlijk kunt genieten van rust, ruimte en de schitterende omgeving.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 845,00