Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Sint Maartensbrug. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Sint Maartensbrug. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Sint Maartensbrug betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Sint Maartensbrug hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Sint Maartensbrug:

Zomervakantie Atlas toppers in Sint Maartensbrug

Harrekidee

Nederland Noord Hollandse kust Sint Maartensbrug

Dit gerenoveerde appartement bevindt zich in een van de oudste stolpboerderijen van de gemeente Zijpe. De rustige ligging -tegenover vis- en vaarwater- evenals de groene omgeving maken deze plek ideaal voor de

rust- en natuurzoeker. Er staan twee fietsen voor u klaar, waarmee u behalve naar het strand ook mooie tochten naar steden als Schagen, Den Helder of Alkmaar kunt maken.

Uw appartement beslaat een kwart van de antieke stolpboerderij en de eigenaren wonen in het overige deel ervan. Wegens het grote erf van 3425 m2 zult u geen hinder hiervan ondervinden. Het appartement is smaakvol ingericht en de originele details zijn bewaard gebleven, zoals de houten balken, de glas-in-lood ramen en de originele gaskachel.

Interieur:
Begane grond:
Er is een knusse zithoek waar u TV en DVD kunt kijken en een eethoek. Als u de bedsteedeuren opent verschijnt er een ingebouwde kitchenette! De badkamer is ook op de begane grond.
Eerste etage:
Via een houten wenteltrap bereikt u de etage, waar zich een gezellige slaapkamer met een tweepersoonsbed bevindt.

Vanaf het terras heeft u een leuk uitzicht op het groen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 385,00