Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
't Zand (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in 't Zand. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in 't Zand. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in 't Zand betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in 't Zand hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in 't Zand:

Zomervakantie Atlas toppers in 't Zand

Hollands Molenhuis

Nederland Noord Hollandse kust 't Zand

Een waar stilteparadijs! Altijd al eens naast de oudste molen van Nederland en tussen de Hollandse bloembollenvelden willen wonen? Wij bieden u deze kans! Een sfeervol en luxe molenhuis omringd door een

prachtig natuurgebied met een privé bootje...

Vakantie vieren in een luxe molenhuis temidden van prachtige bloembollenvelden...het kan echt! Vanaf deze schitterende plek fietst u in een half uurtje naar het strand in Callantsoog en het gezellige centrum van Schagen. Met het bootje kunt u naar het karakteristieke dorpje Oudesluis varen.

Achter het huis ligt de grootste eendenkooi van de verre omtrek en deze vormt een opvallend bomenmassief die veel vogels aantrekt: een heerlijke plek voor de vogelliefhebber.

De tuin is een waar paradijs,waar u vanuit het Indonesische rusthuisje heerlijk kunt genieten van het fantastische uitzicht. Er is een trampoline, schommel, een voetbalveld en meer dan genoeg speelruimte voor de kinderen, maar ook een heerlijk terras om te barbequen. In de tuin is zelfs een vuurplaats, waar u 's avonds gezellig rond een zelfgestookt vuurtje kunt genieten. U kunt vanaf de tuin heerlijk varen: dit gebied is namelijk uitermate geschikt om per bootje te ontdekken. En bij dit huis hoort een roeiboot met buitenboordmotor!

Inrichting
Het huis is sfeervol ingericht met wereldse en creatieve invloeden die terug te vinden zijn in het interieur.
Op de begane grond bevindt zich een gezellige living, met zithoek, eethoek en een comfortabele keuken. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en ingebouwde douche met hammam en een slaapkamer met een stapelbed bevinden zich tevens op de begane grond. Op de etage zijn nog twee slaapkamers evenals een tweede badkamer. Eén slaapplaats met eenpersoonsmatras bevindt zich op een vide die te bereiken is via een trapladder. Dit is een leuke slaapplek voor een groot kind.

Het strand is per fiets in slechts een half uurtje te bereiken. De eigenaar is zo vriendelijk om fietsen beschikbaar te stellen.

Dit huis is tevens te huur als accommodatie tot 8 personen in combinatie met het naastgelegen ""Molenaarshuisje""

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 745,00

't Molenaarshuisje

Nederland Noord Hollandse kust 't Zand

Vakantie vieren in een sfeervol molenaarshuisje temidden van prachtige bloembollenvelden...het kan echt! Dit is een heerlijke plek om tot rust te komen. Wanneer u 's ochtends wakker wordt, kunt u vanuit de

nokruimte genieten van een fantastisch uitzicht over de velden. Vanaf deze schitterende plek fietst u in een half uurtje naar het strand in Callantsoog en het gezellige centrum van Schagen. Met het bootje kunt u naar naar het karakteristieke dorpje Oudesluis varen.

Het huisje is sfeervol ingericht met wereldse en creatieve invloeden die terug te vinden zijn in het interieur. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met houtkachel en grenst aan de open keuken. De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed op de eerste etage. Een ideaal huis voor mensen die van rust en natuur houden.

Dit huis is tevens te huur als accommodatie tot 8 personen in combinatie met het naastgelegen ""Hollands Molenhuis""Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00