Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Uitdam (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Uitdam. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Uitdam. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Uitdam betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Uitdam hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Uitdam:

Zomervakantie Atlas toppers in Uitdam

The Lake House

Nederland Noord Hollandse kust Uitdam

Dit karakteristieke vrijstaande huis ligt direct aan het water. Uw achtertuin grenst aan de dijk. Via een speciaal trappetje kunt u het schone zoete zwemwater in. In de achtertuin zijn twee terrassen.

Doordat er -zeker aan de dijk- altijd een windje waait, is het hier ook 's zomers goed uit te houden. In een apart gedeelte wonen vijf lieve bruine kippen. Als u ze verzorgt, zorgen zij dagelijks voor vijf verse eieren. Aan de voorzijde van uw huis loopt de weg. Als u deze oversteekt, komt u op het gazon van de voortuin, die ook aan het water grenst (Uitdammerdie). Ook hier is een heerlijk terras. Dit is een magnifieke plek om van de avondzon te genieten. Ook ligt er een roeiboot voor u klaar.

Kenmerkend voor het huis is de meedraaiende zon: aan het begin van de dag schijnt deze aan de achterzijde. Gedurende de dag draait deze over het huis naar de voorzijde. Op de begane grond is een ruime living met houtkachel, eethoek en woonkeuken. Op de etage bevindt zich een tweede living. Door het vele hout is er een gezellige sfeer gecreëerd. Hier staat ook een piano en er is een klein keukentje. Op de etage zijn twee slaapkamers evenals een badkamer.

De eigenaren stellen fietsen ter beschikking, waarmee u de mooie omgeving kunt ontdekken. Bovendien is deze plek een prima uitvalsbasis om Amsterdam te bezoeken (slechts 20 minuten).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.540,00