Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Warmenhuizen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Warmenhuizen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Warmenhuizen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Warmenhuizen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Warmenhuizen:

Zomervakantie Atlas toppers in Warmenhuizen

De Kolibrie

Nederland Noord Hollandse kust Warmenhuizen

Dit vrijstaande rietgedekte huis staat aan de rand van een prachtig natuurgebied. Hier kunt u fietsen, wandelen en een bezoek brengen aan het meer. De ligging is ideaal voor rust- en natuurliefhebbers.

Het huis staat aan de rand van een kleine boerencamping en heeft een tuin van maar liefst duizend m2.

De begane grond beschikt over een sfeervolle zithoek en een half open keuken. Op de etage zijn drie slaapkamers. De badkamer is op de begane grond. Ook heeft u de mogelijkheid om uw vrienden te laten overnachten in het naastgelegen huis van de eigenaren. Met de fiets kunt u de gezellige West-Friese dorpjes, de prachtige duinen van Schoorl en natuurlijk het strand ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 390,00