Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Wieringerwerf. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Wieringerwerf. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Wieringerwerf betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Wieringerwerf hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Wieringerwerf:

Zomervakantie Atlas toppers in Wieringerwerf

Oom Kees

Nederland Noord Hollandse kust Wieringerwerf

Aan de voorkant van een grote woonboerderij, op 3 km afstand van het IJsselmeer, gelegen landelijk ingericht voorhuis. De directe omgeving is ideaal voor de rust- en natuurzoekers en heerlijk om te

fietsen. Aan de voorzijde van het huis is een groot grasveld. Op het aanwezige terras kunt u van het zonnetje genieten.

Op de begane grond is een woonkamer met zithoek, een eethoek en een aparte keuken. Ook de badkamer is op de begane grond. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 350,00