Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Zuid Scharwoude. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Zuid Scharwoude. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Zuid Scharwoude betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Zuid Scharwoude hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Zuid Scharwoude:

Zomervakantie Atlas toppers in Zuid Scharwoude

Liesje

Nederland Noord Hollandse kust Zuid Scharwoude

Half vrijstaande villa, gelegen in een rustige buurt in Zuid-Scharwoude. Met de fiets rijdt u in een half uur naar het strand van Schoorl. Met de auto bent u er in een

kwartiertje. Het huis is van alle gemakken voorzien en zeer sfeervol en met oog voor detail ingericht.
De besloten achtertuin is een heerlijke plek om te lounchen en voor kinderen om te spelen. Er is zelfs een half overdekt terras en voor de kinderen staat er een trampoline.

De begane grond heeft een speelse indeling. Zo is er in het voorste deel een zithoek gecreëerd en kunnen kinderen ongedwongen spelen. Ook staat er een tekenbord voor ze klaar. Het achterste deel bestaat uit een gezellige woonkeuken. Hier wilt u niet meer weg!
Op de eerste etage bevinden zich de kinderkamers evenals de sfeervolle badkamer. Op de tweede etage is de ouderslaapkamer gevestigd.

Een heerlijk leefhuis. Ideaal voor een gezin dat ook van dieren houdt: Liesje de kat blijft er tijdens uw vakantie wonen. Dat betekent dat u tussendoor voor eten en drinken dient te zorgen. Uiteraard is er voldoende kattenvoer aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 665,00