Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Overijssel (229)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Belt Schutsloot. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Belt Schutsloot. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Belt Schutsloot betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Belt Schutsloot hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Belt Schutsloot:

Zomervakantie Atlas toppers in Belt Schutsloot

De Kragge Hof

Nederland Overijssel Belt Schutsloot

Deze unieke verbouwde boerderij ligt aan het water in het dorpje Belt-Schutsloot, middenin natuurgebied de Wieden en vlakbij Nationaal Park De Weerribben en het wereldberoemde dorp Giethoorn. U verblijft hier comfortabel met

maximaal 20 personen met mogelijkheden om te zeilen, kanovaren, roeien, wandelen en fietsen in de onmiddellijke omgeving.
De Kragge Hof is een gezellige groepsaccommodatie in de natuurrijke Kop van Overijssel. Van oorsprong een boerderij, werd het later verbouwd tot een klein hotel-restaurant, voordat het de huidige bestemming als groepsaccommodatie kreeg. Het huis ligt aan het water en is omgeven door een grote tuin met verschillende terrassen.

In de grote woonkeuken staat de gezellige lange eettafel en treft u alle voorzieningen om ook voor een grote groep culinair uit te pakken, waaronder een zespits fornuis. Er is een aparte woonkamer met televisie en een sfeervolle gas open haard en openslaande deuren naar het terras. Het huis heeft negen slaapkamers - twee eenpersoonskamers, vijf tweepersoonskamers (waarvan één met tweepersoonsbed) en twee grote vierpersoonskamers. Drie kamers hebben een eigen douche en toilet. In totaal zijn er zes douches en zes toiletten in het huis.

De Kraggehof ligt aan het water en u kunt in de directe omgeving zeilboten, fluisterboten, kano's en fietsen huren. Het prachtige gebied van de Wieden is de moeite van het verkennen meer dan waard, net als het nabijgelegen Nationaal Park De Weerribben.

De eigenaar van de Kraggehof is kunstenaar en verzorgt voor u op verzoek creatieve workshops in het naast de boerderij gelegen atelier of in de inspirerende omgeving. Voor bedrijven is het atelier ook als vergaderruimte te gebruiken. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden en interessante kortingen voor midweekse boekingen door bedrijven.

Last-minute prijs voor de periode van 09-10-2009 - 12-10-2009.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.815,00