Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Utrecht (20)
Plaatsen
Vinkeveen (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Vinkeveen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Vinkeveen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Vinkeveen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Vinkeveen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Vinkeveen:

Zomervakantie Atlas toppers in Vinkeveen

Watersportcentrum Proosdij

Nederland Utrecht Vinkeveen

Watersportcentrum Proosdij ligt midden in de natuur van de Vinkeveense plassen aan de rand van het gezellige dorp Vinkeveen. Een waar paradijs waar alle luxe vrijstaande chalets aan het water liggen met

eigen aanlegsteiger. Varen, zwemmen, vissen, zonnebaden en dat alles in de rustige omgeving van je eigen thuishaven. Met een boot kunt u vanaf het watersportcentrum prachtige tochten maken over de Vinkeveense plassen. Uniek is het aangrenzende natuurgebied Botshol waar de natuur nog vrij spel heeft. Alle seizoenen is het goed toeven op de Vinkeveense plassen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen