Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Arnemuiden. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Arnemuiden. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Arnemuiden betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Arnemuiden hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Arnemuiden:

Zomervakantie Atlas toppers in Arnemuiden

Muraena

Nederland Zeeland Arnemuiden

Dit mooie vakantiehuis ligt direct aan het Veerse meer in een parkachtige omgeving. Slechts 100 meter lopen naar het water waar u in de zomer heerlijk kunt zwemmen en/of varen.

Het

vakantiehuis is in een rustige villawijk gelegen en heeft een prachtig uitzicht. De grote tuin grenst direct aan het park en biedt uw kinderen volop ruimte om te spelen. De jachthaven is vlakbij. Hier zijn zeilboten te huur en er is er een speeltuin. Ook is er een supermarkt vlakbij.

Vanuit de hal betreedt u de gezellige woonkamer met open keuken. Rechts komt u in de vleugel waar de slaapvertrekken, toilet, badkamer en de bijkeuken zijn gesitueerd.

Kortom een mooi en fijn vakantiehuis waar u heerlijk tot rust kunt komen en ideaal voor watersportliefhebbers.

Dit huis is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Wij raden aan om het huis met maximaal 4 volwassenen en 4 kinderen te bewonen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.120,00