Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)
Plaatsen
Breskens (3)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Breskens. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Breskens. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Breskens betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Breskens hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Breskens:

Zomervakantie Atlas toppers in Breskens

Vuurtoren

Nederland Zeeland Breskens

Dit knusse vakantiehuis ligt op een ideale plek direct achter de dijk van de Noordzee bij Breskens. Vijf minuten lopen naar het strand!

Het vakantiehuis ligt in een rustige omgeving temidden van een

aantal vakantiehuizen ongeveer vijf kilometer ten westen van het dorp Breskens. U kunt via de panoramaroute naar het dorp fietsen en op de nabij gelegen camping kunt u ‘s morgens verse broodjes halen (uitsluitend in het toeristenseizoen). Leuke plaatsen om te bezoeken zijn Sluis, Brugge en Cadzand of u kunt met het fiets-voetveer van Breskens oversteken naar Vlissingen.

Het huis heeft rondom een heerlijke ruime tuin, waar kinderen fijn kunnen spelen. Aan de voorzijde kijkt u op de dijk, aan de achterzijde is een zonnig terras.
U komt het vakantiehuis binnen in de knusse woonkamer met zithoek en eethoek. Aansluitend bevindt zich de keuken en de badkamer. Op de etage zijn twee slaapkamers, beide met eenpersoonsbedden en op de overloop staat nog een eenpersoonsbed.

Wij achten dit huis geschikt voor een echtpaar of een gezin met kinderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 365,00

Molecaten Park Napoleon Hoeve

Nederland Zeeland Breskens

Molecaten Park Napoleon Hoeve ligt ideaal, direct achter de eerste duinwand aan de Zeelandse kust op korte afstand van het gezellige Breskens. U ontwaakt met het ruizen van de Noordzee. Maak mooie

wandelingen over oude smokkelpaden of ontdek de Zeeuwse vergezichten tijdens een fietstocht. U kunt ook plaatsen zoals het Belgische Brugge en Antwerpen bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

DroomPark Schoneveld

Nederland Zeeland Breskens

Direct aan de Zeeuwse kust vindt u het prachtig aangelegde en verzorgde DroomPark Schoneveld. Het park ligt in Breskens, een gezellig en rustig vissersplaatsje. Vanaf het strand en de duinen heeft u

een geweldig uitzicht over de zee en ziet u enorme schepen die naar Antwerpen varen. De kinderen vermaken zich in de speeltuin, op het strand of in het verwarmde binnenzwembad. De stille dijken langs de Zeeuwse kust nodigen zeer uit tot een mooie wandel- of fietstocht. Er zijn vele wandel- en fietsroutes aangelegd, neem bijvoorbeeld eens de Panoramaroute die langs mooie uitkijkpunten en de vuurtoren van Breskens leidt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen