Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Colijnsplaat. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Colijnsplaat. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Colijnsplaat betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Colijnsplaat hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Colijnsplaat:

Zomervakantie Atlas toppers in Colijnsplaat

Eenhoorn

Nederland Zeeland Colijnsplaat

Dit sfeervolle, kunstzinnige huis ligt in een gezellig Zeeuws dorp op Noord Beveland direct aan de zeearm de Oosterschelde, een prachtig natuurgebied en bekend bij watersporters en duikers. Vlakbij ligt de jachthaven

en een klein strandje, waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen, waar het perfect vertoeven is met kleine kinderen. Op nog geen twintig minuten rijden ligt het Noordzeestrand. Met de auto bent u tevens in een kwartiertje in Goes en Zierikzee.

Het huis is een goede plek om met families, een vriendengroep of vereniging samen te zijn. Er is een gezellige woonkamer met een grote hoekbank, stoelen en een eettafel om spelletjes aan te doen. Er is een aparte eetkamer met ruimte voor veertien personen, een woonkeuken voorzien van alle gemakken en nog een eettafel voor zes personen.
Via een steile trap in de gang komt u op de verdieping hier zijn vijf slaapkamers allen met een eigen sfeer door de kunstzinnige inrichting van de hand van de eigenaren. Alle kamers hebben een eigen wastafel, twee slaapkamers hebben een eigen douche en er is één douche op de gang. Het huis heeft geen tuin, maar wel een ruim dakterras waar u heerlijk kunt ontbijten of borrelen aan de picknickbank. Het huis mag bewoond worden door een groep van veertien personen waarvan maximaal vijf kinderen boven de twaalf.

Achter de eetkamer, afgescheiden d.m.v. en gordijn, bevindt zich ook het kantoor van de eigenaresse. In overleg met gasten wil zij graag af en toe haar mail checken. Zij kan via een eigen ingang naar binnen.

U bent verplicht om een keukenpakket af te nemen, kosten 0,80 Euro p.p.p.n. inhoud; hand-thee een vaatdoeken, keukenrollen, toiletpapier, koffiefilters, vaatwasmachine- en afwasmiddel, schoonmaakmiddelen, vuilniszakken, kruidenkastje, tafelpapier voor op de eettafels, zeep en tissues op de kamers, keukensloven, gebruik kaarsen en theelichtjes.

Paasarrangement aankomst donderdag 09 april, 4 nachten, vertrek maandag 13 april, prijs 930 Euro

Hemelvaart en Pinksteren 2009: arrangementen op aanvraag.

Let op! Kerstvakantie 2009 wisseldag maandag; 21/12, 28/12 en 04/01

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 700,00