Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)
Plaatsen
Kerkwerve (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Kerkwerve. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Kerkwerve. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Kerkwerve betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Kerkwerve hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Kerkwerve:

Zomervakantie Atlas toppers in Kerkwerve

Gemaal Schouwen

Nederland Zeeland Kerkwerve

Dit unieke vakantiehuis ligt temidden van het natuurgebied ""Plan Tureluur"" en maakt deel uit van een prachtige villa welke gevestigd is in een voormalig stoomgemaal, daterend uit 1876.
Het vakantiehuis is geheel gerenoveerd,

sfeervol en zeer comfortabel ingericht en garandeert u natuur en rust.

De Oosterschelde ligt op een steenworp afstand, u bent in tien autominuten op het Noordzee strand van Scharendijke en in vijf minuten in het centrum van Zierikzee. Via de oprijlaan bereikt u het vakantiehuis. Aan de voorzijde is een terras, maar u kunt ook heerlijk zitten aan de achterzijde met uitzicht over het water. Overal heeft u uitzicht over het natuurgebied. De eigenaren wonen in de villa, zij stellen hun privacy en rust op prijs en garanderen u hetzelfde.

Als u het vakantiehuis betreedt, komt u in de woonkamer met comfortabele zithoek, gezellige eethoek en de half open keuken, helemaal nieuw en natuurlijk voorzien van alle moderne gemakken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de mooie, nieuwe badkamer en een slaapkamer. De enigszins steile trap in de woonkamer brengt u op de vide waar nog twee eenpersoonsbedden staan.

Een helemaal nieuw vakantiehuis op een unieke plek voor de liefhebber van natuur en rust.

Omdat er veel water rondom het huis is en het tevens gelegen is in een stiltegebied voor broedvogels achten de eigenaren dit huis niet geschikt voor (kleine) kinderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 450,00