Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Middelburg. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Middelburg. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Middelburg betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Middelburg hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Middelburg:

Zomervakantie Atlas toppers in Middelburg

Jannic

Nederland Zeeland Middelburg

Deze sfeervolle tussenwoning ligt in een rustige woonwijk aan de rand van Middelburg. Met de fiets bent u in tien minuten in het centrum en met de auto bent u in

twintig minuten op het strand bij Vlissingen of Dishoek.

Het huis heeft een afgesloten achtertuin. Via de tuindeur komt u in de woonkamer met een gezellige zithoek, een eethoek en een moderne keuken. Vanuit de hal komt u op de eerste etage met twee slaapkamers en een moderne, comfortabele badkamer. Op de tweede etage is nog een slaapkamer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 625,00

De Tinne Pot

Nederland Zeeland Middelburg

Dit vakantiehuis bevindt zich in een monumentaal pand uit 1598, zeer rustig gelegen in het historisch centrum van Middelburg. Op loopafstand van de abdij, de jachthaven en de winkels. Met de auto

bent u in twintig minuten op één van de Walcherse stranden.

Zittend op een van de terrassen van de mooi aangelegde tuin geniet u van een prachtig uitzicht op Middelburg. Via de lange gang komt u in de ruime, smaakvol ingerichte woonkamer. Opvallend is het hoge plafond. De woonkamer bestaat uit een comfortable zithoek, een eethoek en twee gezellige schouwen met gas- en flame haard. De muziekliefhebber kan zich uitleven op de piano. De sfeervolle woonkeuken is van alle moderne gemakken voorzien. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met stoom-sauna. Op de tweede etage staat een klassieke biljarttafel en er hangt een dartbord.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 560,00