Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Wissenkerke. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Wissenkerke. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Wissenkerke betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Wissenkerke hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Wissenkerke:

Zomervakantie Atlas toppers in Wissenkerke

Passe Temps

Nederland Zeeland Wissenkerke

Dit gezellige romantische vakantiehuis voor zes personen ligt in de rustige omgeving van natuurreservaat de Oosterschelde aan de rand van het dorp Wissenkerke. Het Veerse Meer en brede Noordzeestrand liggen op zeven

kilometer van het huis. De historische steden Veere, Middelburg, Goes en Zierikzee liggen op vijftien kilometer.

Het vakantiehuis ligt in een rijtje van drie op de hoek, heeft een beschutte tuin aan de voor- en achterkant en ligt omgeven door een appelboomgaard en een druivengaard aan de dijk. Vanuit de achtertuin loopt u in tien minuten naar de Oosterschelde. In de tuin is een vuurstookplaats en veel ruimte om te spelen.

U komt binnen in de gezellige woonkamer met zithoek rond de open haard. Er is een woonkeuken met eettafel voor zes personen. Op de begane grond vindt u tevens een tuinkamer met openslaande tuindeuren naar een zonnig terras op de zuidzijde, hier kunt u al vroeg in het voorjaar heerlijk zitten. Aansluitend aan de tuinkamer is een opkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond. Op de etage zijn nog twee slaapkamers.

Een fijn huis om van rust, natuur en het buiten leven te genieten.
Wij achten het huis geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen.


Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 325,00