Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Regio's
Zeeland (186)
Plaatsen
Zuidzande (3)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Zuidzande. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Zuidzande. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Zuidzande betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Zuidzande hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Zuidzande:

Zomervakantie Atlas toppers in Zuidzande

Hof 't Goede Leven

Nederland Zeeland Zuidzande

Dit stijlvol ingerichte vakantiehuis is geschikt voor 16 personen. Het ligt midden in de polder op vijf kilometer van het strand bij Cadzand en op vijf minuten fietsen van het sfeervolle dorpje

Zuidzande. Oostburg bereikt u binnen tien autominuten. De ligging is ideaal: zeer rustig, op het erf van een boerenbedrijf met een grote perenboomgaard naast het woonhuis van de eigenaren. Het huis bestaat uit twee aparte woningen, beide geschikt voor acht personen liggend onder één kap van de geheel nieuw gebouwde woonboerderij. Op vijftien kilometer ligt het bruisende Belgische Knokke en ook de gezellige Belgische steden als Brugge en Gent zijn vlakbij. Op aanvraag te boeken

Beide woningen hebben een eigen entree en zijn identiek qua indeling, maar allebei met een eigen sfeer. U komt de huizen binnen in de hal die toegang geeft tot een ruime living, de linker woning is in sfeervolle bruintinten gedecoreerd en de rechter woning is stijlvol en strak ingericht in grijze en rode tinten. Er is een grote eettafel, een comfortabele zithoek en een mooie moderne keuken. De openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras aan de voorzijde. Via een trap in de woonkamer komt u op de etage waar zich in allebei de woningen drie slaapkamers bevinden. Ook is er (in beide woningen) een moderne badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet.

In het midden van de woonboerderij bevindt zich een sauna die u bij de eigenaren kunt reserveren. Deze heeft een ingang aan de achterzijde en hier vindt u tevens een terrasje met zonnebedden, een picknickbank en buitendouche om na de sauna te relaxen.

Aan de voorkant van het vakantiehuis is een speelweide voor de kinderen met een trampoline, speeltoestellen en een schommel. Als u zelf actief wilt zijn kunt u -indien het weer het toelaat- gebruik maken van de grastennisbaan.

Kortom: een perfecte vakantieplek om met jong en oud van rust en ruimte te genieten.

Kerstvakantie 2009 en 2010 wisseldag op maandag.

Op aanvraag te boeken tel. 072 581 57 91 of email info@aanzee.com

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.190,00

Doyenne

Nederland Zeeland Zuidzande

Dit stijlvol ingerichte vakantiehuis ligt midden in de polder en vijf kilometer van het strand bij Cadzand en op vijf minuten fietsen van het kleine sfeervolle dorpje Zuidzande. Oostburg bereikt u binnen

tien autominuten.

De ligging is ideaal, zeer rustig, op het erf van een boerenbedrijf met een grote perenboomgaard naast het woonhuis van de eigenaren. Het huis maakt deel uit van en geheel nieuwe woonboerderij. Op vijftien kilometer ligt het bruisende Belgische Knokke en ook de gezellige Belgische steden als Brugge en Gent zijn vlakbij.

U komt het huis binnen in de hal die toegang geeft tot een ruime en sfeervolle living met een grote eettafel, een comfortabele zithoek en een mooie moderne keuken met kookeiland. De openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras aan de voorzijde. Via de trap in de woonkamer komt u op de etage waar zich drie slaapkamers bevinden waarvan één familiekamer met een tweepersoonsbed en een tweepersoons slaapbank, ideaal voor kinderen. Ook is hier de moderne badkamer.

In het midden van de woonboerderij bevindt zich een sauna die u bij de eigenaren kunt reserveren. Deze heeft de ingang aan de achterzijde en hier vindt u tevens een terrasje met zonnebedden, een picknickbank en buitendouche om na de sauna te relaxen. Aan de voorkant van het vakantiehuis is een speelweide voor de kinderen met een trampoline, speeltoestellen en een schommel.
Als u zelf actief wilt zijn kunt u -indien het weer het toelaat- gebruik maken van de grastennisbaan.

Kortom: een perfecte vakantieplek om met jong en oud van rust en ruimte te genieten.

Dit huis is tevens te huur als groepsaccommodatie tot 16 personen in combinatie met het huis Conference

Let op: aanbieding korte termijn in periode vanaf 5 december - 19 december!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 595,00

Conference

Nederland Zeeland Zuidzande

Dit stijlvol ingerichte vakantiehuis ligt midden in de polder en vijf kilometer van het strand bij Cadzand. Vijf minuten fietsen van het kleine sfeervolle dorpje Zuidzande. Oostburg bereikt u in tien autominuten.

De

ligging is ideaal: zeer rustig, op het erf van een boerenbedrijf met een grote perenboomgaard naast het woonhuis van de eigenaren. Het huis maakt deel uit van een geheel nieuwe woonboerderij. Op vijftien kilometer ligt het bruisende Belgische Knokke en ook de gezellige Belgische steden als Brugge en Gent zijn vlakbij.

U komt het huis binnen in de hal die toegang geeft tot een ruime living: stijlvol en strak ingericht in grijze en rode tinten met een grote eettafel, een comfortabele zithoek en een mooie moderne keuken. De openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras aan de voorzijde. Via de trap in de woonkamer komt u op de etage waar zich drie slaapkamers bevinden waarvan er één familiekamer is met een tweepersoonsbed en een stapelbed, ideaal voor kinderen. Ook is hier de moderne badkamer met jacuzzi/bad en douche.

In het midden van de woonboerderij bevindt zich een sauna die u bij de eigenaren kunt reserveren. Deze heeft de ingang aan de achterzijde en hier vindt u tevens een terrasje met zonnebedden, een picknickbank en buitendouche om na de sauna te relaxen.

Aan de voorkant van het vakantiehuis is een speelweide voor de kinderen met een trampoline, speeltoestellen en een schommel. Als u zelf actief wilt zijn kunt u indien het weer het toelaat gebruik maken van de grastennisbaan.

Kortom een perfecte vakantieplek voor jong en oud om van de rust en de ruimte te genieten.

Dit huis is tevens te huur als groepsaccommodatie tot 16 personen in combinatie met het huis Doyenne

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 595,00