Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Recreatiecentrum Koningshof

Bent u op zoek naar rust en ruimte, dan is een verblijf op het Recreatiecentrum Koningshof de juiste vakantiebestemming voor u! De sportfaciliteiten en het binnen- en buitenzwembad zorgen voor volop vertier.

U bevindt zich in een rustige omgeving middenin de Randstad. Met een ideale ligging midden in de bloemenvelden van Rijnsburg en op circa 5 kilometer van de Noordzeekust en het mooie duinlandschap.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Recreatiecentrum Koningshof in Rijnsburg, Zuid Holland, Nederland. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Bent u op zoek naar rust en ruimte, dan is een verblijf op het Recreatiecentrum Koningshof de juiste vakantiebestemming voor u! De sportfaciliteiten en het binnen- en buitenzwembad zorgen voor volop vertier. U bevindt zich in een rustige omgeving middenin de Randstad. Met een ideale ligging midden in de bloemenvelden van Rijnsburg en op circa 5 kilometer van de Noordzeekust en het mooie duinlandschap.
 Bekijk meer vakanties bij Bungalowspecials