Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Leiden (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Leiden. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Leiden. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Leiden betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Leiden hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Leiden:

Zomervakantie Atlas toppers in Leiden

Korevaer Leiden

Nederland Zuid Hollandse kust Leiden

Deze ruime tweemast-klipper met een lengte van bijna 40 meter heeft 's winters een leuke bestemming: In de gezellige stad Leiden ligt het voor u klaar als vakantieschip. Let op: Het schip

vaart niet, maar ligt stil. Het heeft een centrale ligging: Hiervandaan loopt u in tien minuten naar het karakteristieke centrum en in twintig minuten bent u op het station.

De Korevaer biedt plaats aan maar liefst dertig personen. Uiteraard kunnen alle ruimtes goed worden verwarmd. In de ruime sfeervolle salon is voldoende zitgelegenheid. Er is een goed uitgeruste keuken die naar wens kan worden verbonden met- of juist gescheiden van de salon. Op aanvraag kan er een biertap voor u worden geregeld. Aan de voorkant van het schip bevinden zich drie tweepersoonshutten en vier vierpersoonshutten. Achter bevinden zich nog eens twee tweepersoonshutten en één vierpersoonshut. Ook zijn er drie douches aanwezig.


Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 975,00