Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (2131)
Plaatsen
Maassluis (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Maassluis. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Maassluis. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Maassluis betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Maassluis hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Maassluis:

Zomervakantie Atlas toppers in Maassluis

Buur Van 't Water

Nederland Zuid Hollandse kust Maassluis

Comfortabel appartement, gelegen in het historische centrum van Maassluis, direct aan het water! Vanaf uw balkon geniet u van een heerlijk uitzicht op de langsvarende boten. Met de trein bent u in

twintig minuten in Rotterdam. Ook is de omgeving ideaal om per fiets te verkennen!

Zo loopt er een fietspad tot Hoek van Holland, waar u voorbij de Stormvloedkering komt. Op slechts 500 meter ligt de Nieuwe Waterweg met een speciaal ontworpen bank waarop u naar de scheepvaart kunt kijken. Met het pontje vaart u in vijf minuten naar de overkant. Vanuit daar bent u in een half uurtje in Brielle. Naar het strand fietst u in een half uur. Ook het sfeervolle Maasland is een aanrader, evenals de prachtige stad Delft. Genoeg te doen!

Het appartement is bereikbaar via een binnenhofje. Het bevindt zich op de eerste etage. Er is een woonkamer met zithoek en eettafel, een aparte keuken, een slaapkamer en een badkamer te vinden.

Het stadje Maassluis heeft ook genoeg te bieden. Zo ligt de Groote kerk met Garrel orgel op slechts 100 meter afstand. Een stukje verder is de markt met restaurants en terrasjes. Voor cultuurliefhebbers is er een theater.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Aanzee aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 295,00