Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Huis: Maltaberg: Een 350 jaar oude en mooi gerenoveerd boerderij, buiten de plaats, 4.5 km van het centrum, rustige, zonnige ligging tegen een helling. Voor alleengebruik: weide 500 m2, ligweide. Zitje in

de tuin, tuinmeubelen, kinderspeelplaats. Parkeerplaats. Levensmiddelenwinkel 4.5 km, restaurant 1.5 km. Het huis is gelegen op een hoogte van 1250 m boven zeeniveau en biedt een prachtig uitzicht over het dal en het berglandschap van de Hoge Tauern. Meerdere skigebieden in de omgeving (allemaal in ca. 30 minuten met de auto bereikbaar): Innerkrems 45 km pisten, Spittal-Goldeck 30 km pisten, Katschberg 60 km pisten.De woning: Huis 4 kamers 120 m2 op 2 verdiepingen, smaakvol ingericht: 1 2-pers. kamer. Woonkeuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine) met zwedenkachel, eethoek, TV en radio. Aparte WC, bad/douche/WC. Bovenverdieping: 2 kamers, elke kamer heeft 3 bedden. Klein balkon. Zithoek in de tuin. Mooi panoramazicht op het dal. Ter beschikking: wasmachine. Let op: 1 huisdier toegestaan. De meubels en de balken in het plafond zijn van hout. Houtoven en elektr. verwarming.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
InterhomeZie site aanbieder€ 642,00vrije keuze
Huis: Maltaberg: Een 350 jaar oude en mooi gerenoveerd boerderij, buiten de plaats, 4.5 km van het centrum, rustige, zonnige ligging tegen een helling. Voor alleengebruik: weide 500 m2, ligweide. Zitje in de tuin, tuinmeubelen, kinderspeelplaats. Parkeerplaats. Levensmiddelenwinkel 4.5 km, restaurant 1.5 km. Het huis is gelegen op een hoogte van 1250 m boven zeeniveau en biedt een prachtig uitzicht over het dal en het berglandschap van de Hoge Tauern. Meerdere skigebieden in de omgeving (allemaal in ca. 30 minuten met de auto bereikbaar): Innerkrems 45 km pisten, Spittal-Goldeck 30 km pisten, Katschberg 60 km pisten.De woning: Huis 4 kamers 120 m2 op 2 verdiepingen, smaakvol ingericht: 1 2-pers. kamer. Woonkeuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine) met zwedenkachel, eethoek, TV en radio. Aparte WC, bad/douche/WC. Bovenverdieping: 2 kamers, elke kamer heeft 3 bedden. Klein balkon. Zithoek in de tuin. Mooi panoramazicht op het dal. Ter beschikking: wasmachine. Let op: 1 huisdier toegestaan. De meubels en de balken in het plafond zijn van hout. Houtoven en elektr. verwarming.
 Lees meer bij Interhome