Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Huis: Familiair appartementenhuis, in het centrum, zonnige ligging. Voor medegebruik: ligweide. Tuinmeubelen, barbecue, kinderspeelplaats. In het huis: salon met TV, sauna, solarium (extra). Tafeltennis. Speelkamer, winkel. Broodjesservice. Parkeerplaats bij het huis. Restaurant,

skibushalte 50 m, openluchtzwembad 7 km, overdekt zwembad 7 km, tennis, kabelbaan, ski faciliteiten 400 m, langlaufloipe 50 m. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Meer met zwemgelegenheid, 7 km. De eigenaar is een ervaren alpinist, hij gaat graag in de winter 1x in de week met u skiën of een wandeltocht maken in de zomer. De sauna is 1x per week bij de prijs inbegrepen, verder extra. In het huis is een leeshoek. SPECIALE AANBIEDING (vooraf aanvragen): in de periode 14.03.09-18.04.09: Indien 1 van de ouders een skipas voor tenminste 4 dagen koopt, dan ontvangen de meereizende kinderen tot jaargang 1993 een gratis skipas voor dezelfde periode.De woning: Appartement 2 kamers 45 m2 op de 2e verdieping: woon-/slaapkamer met 1 2-pers divanbed, Kabel-TV en radio. 1 2-pers. kamer. Kookhoek (2-pits kookplaat, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Balkon. Terrasmeubelen. Mooi uitzicht op de bergen. Ter beschikking: Internet (WLAN). Let op: 1 huisdier toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
InterhomeZie site aanbieder€ 316,00vrije keuze
Huis: Familiair appartementenhuis, in het centrum, zonnige ligging. Voor medegebruik: ligweide. Tuinmeubelen, barbecue, kinderspeelplaats. In het huis: salon met TV, sauna, solarium (extra). Tafeltennis. Speelkamer, winkel. Broodjesservice. Parkeerplaats bij het huis. Restaurant, skibushalte 50 m, openluchtzwembad 7 km, overdekt zwembad 7 km, tennis, kabelbaan, ski faciliteiten 400 m, langlaufloipe 50 m. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Meer met zwemgelegenheid, 7 km. De eigenaar is een ervaren alpinist, hij gaat graag in de winter 1x in de week met u skiën of een wandeltocht maken in de zomer. De sauna is 1x per week bij de prijs inbegrepen, verder extra. In het huis is een leeshoek. SPECIALE AANBIEDING (vooraf aanvragen): in de periode 14.03.09-18.04.09: Indien 1 van de ouders een skipas voor tenminste 4 dagen koopt, dan ontvangen de meereizende kinderen tot jaargang 1993 een gratis skipas voor dezelfde periode.De woning: Appartement 2 kamers 45 m2 op de 2e verdieping: woon-/slaapkamer met 1 2-pers divanbed, Kabel-TV en radio. 1 2-pers. kamer. Kookhoek (2-pits kookplaat, magnetron) met eettafel. Douche/WC. Balkon. Terrasmeubelen. Mooi uitzicht op de bergen. Ter beschikking: Internet (WLAN). Let op: 1 huisdier toegestaan.
 Lees meer bij Interhome