Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Huis: Het appartementen-hotel Cuevas Pedro Antonio de Alarcón is een toeristisch complex van 23 accommodaties in een grot en biedt de mogelijkheid om in een historische accommodatie te verblijven maar met alle

comfort van deze tijd. Er is een constante temperatuur van 18-20 graden vakantiedorp, gerenoveerd, 2 km van het centrum van Guadix. Voor medegebruik: terrein 2.000 m2, tuin, openluchtzwembad (15 x 8 m, 01.06.-30.09.). Buitendouche. In het huis: receptie, restaurant. 2 maal per week schoonmaak. Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel 450 m, bushalte 500 m. Extra: continentaal ontbijt, mogelijkheid voor half-pension. Georganiseerde activiteiten en sporten (extra): wandeltochten (min. 4 pers.) door het natuurpark van de Sierra Nevada, ruitertochten (ingedeeld per klasse), wandelroutes etc. Autoweg op 50-100 m. Conferentiezaal (extra). Wasserette met wasmachine en drogerij (werkt met fiches). Het restaurant en de receptie zijn geschikt voor mindervaliden. Ook het zwembad heeft een trap voor mindervaliden.De woning: Huis 3 kamers 38 m2, rustiek ingericht: woon-/eetkamer met TV. 1 kamer, zonder ramen met 1 2-pers bed. 1 kamer, zonder ramen met 2 bedden. Open keuken (oven, magnetron). Bad/bidet/WC. Elektrische verwarming. Barbecue. Ter beschikking: haardroger. Let op: 1 huisdier toegestaan. Het huis is een grotwoning met 2 ventilatiesystemen. De kamers worden door gordijnen gescheiden. Telefoon met meter (met een directe buitenverbinding). Op verzoek wordt een oven ter beschikking gesteld. De TV heeft 3 zenders met verschillende talen (Engels, Duits, Frans).

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
InterhomeZie site aanbieder€ 770,00vrije keuze
Huis: Het appartementen-hotel Cuevas Pedro Antonio de Alarcón is een toeristisch complex van 23 accommodaties in een grot en biedt de mogelijkheid om in een historische accommodatie te verblijven maar met alle comfort van deze tijd. Er is een constante temperatuur van 18-20 graden vakantiedorp, gerenoveerd, 2 km van het centrum van Guadix. Voor medegebruik: terrein 2.000 m2, tuin, openluchtzwembad (15 x 8 m, 01.06.-30.09.). Buitendouche. In het huis: receptie, restaurant. 2 maal per week schoonmaak. Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel 450 m, bushalte 500 m. Extra: continentaal ontbijt, mogelijkheid voor half-pension. Georganiseerde activiteiten en sporten (extra): wandeltochten (min. 4 pers.) door het natuurpark van de Sierra Nevada, ruitertochten (ingedeeld per klasse), wandelroutes etc. Autoweg op 50-100 m. Conferentiezaal (extra). Wasserette met wasmachine en drogerij (werkt met fiches). Het restaurant en de receptie zijn geschikt voor mindervaliden. Ook het zwembad heeft een trap voor mindervaliden.De woning: Huis 3 kamers 38 m2, rustiek ingericht: woon-/eetkamer met TV. 1 kamer, zonder ramen met 1 2-pers bed. 1 kamer, zonder ramen met 2 bedden. Open keuken (oven, magnetron). Bad/bidet/WC. Elektrische verwarming. Barbecue. Ter beschikking: haardroger. Let op: 1 huisdier toegestaan. Het huis is een grotwoning met 2 ventilatiesystemen. De kamers worden door gordijnen gescheiden. Telefoon met meter (met een directe buitenverbinding). Op verzoek wordt een oven ter beschikking gesteld. De TV heeft 3 zenders met verschillende talen (Engels, Duits, Frans).
 Lees meer bij Interhome