Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Spanje (211)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in LANJARÓN. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in LANJARÓN. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in LANJARÓN betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in LANJARÓN hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in LANJARÓN:

Zomervakantie Atlas toppers in LANJARÓN

Vakantiehuis EL CASTAÑO

Spanje Costa del Sol LANJARÓN

Locatie

Vakantiehuis El Castaño bevindt zich 2 km buiten het fameuze bergdorp Lanjarón in Andalusië. Het dorp ligt in de Alpujarras, 42 km ten zuiden van Granada en 130 km ten noordoosten van

Málaga. Het is beroemd om het bronwater, dat in heel Spanje wordt gedronken en het is ook een befaamd kuuroord. De ligging van uw vakantiewoning in Lanjarón is prachtig, hoog in de bergen en de sfeer is speciaal. Smalle witte straatjes, kleurrijke bougainville en oude vrouwtjes in het zwart gekleed. Het centrum is levendig en bezienswaardig. In slechts een half uur met de auto bent u bij de zee en ook het fantastische Granada mag u natuurlijk niet overslaan! U kunt hier drie vakantiehuizen huren met gezamenlijk gebruik van het zwembad, ideaal voor groepen of meerdere gezinnen. Type B (El Castaño) ligt aan de achterkant van de andere woningen en beschikt over een privé-terras. De prijs is gebaseerd op 4 personen, U betaalt ter plaatse voor eventuele extra personen. Vanuit vakantiehuis El Castaño kunt u heerlijk wandelen over allerlei bewegwijzerde routes door de bergen.

Uw woning

Type B, 6 pers., 48 m². Woonkamer met zithoek (tevens éénpers. slaapbank), open haard, ktv en eettafel. Open keuken met 4 gaspitten en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Slaapkamer met 3 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. De badkamer is aangepast voor rolstoelen. Deels overdekt privé-terras met tuinmeubels en stenen barbecue.

Extra's

Gemeenschappelijk omheind zwembad met jacuzzi, buitendouche, ligstoelen en uitzicht over de bergen. Gemeenschappelijke wasmachine. Handdoeken zijn aanwezig.

Bijzonderheden

De prijs voor type B is gebaseerd op 4 personen. U betaalt ter plaatse voor eventuele extra personen. De laatste 100 meter naar uw woning rijdt u over een onverharde weg.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis EL ALMENDRO

Spanje Costa del Sol LANJARÓN

Locatie

Vakantiehuis El Almendro bevindt zich 2 km buiten het fameuze bergdorp Lanjarón in Andalusië. Het dorp ligt in de Alpujarras, 42 km ten zuiden van Granada en 130 km ten noordoosten van

Málaga. Het is beroemd om het bronwater, dat in heel Spanje wordt gedronken en het is ook een befaamd kuuroord. De ligging van uw vakantiewoning in Lanjarón is prachtig, hoog in de bergen en de sfeer is speciaal. Smalle witte straatjes, kleurrijke bougainville en oude vrouwtjes in het zwart gekleed. Het centrum is levendig en bezienswaardig. In slechts een half uur met de auto bent u bij de zee en ook het fantastische Granada mag u natuurlijk niet overslaan! U kunt hier drie vakantiehuizen huren met gezamenlijk gebruik van het zwembad, ideaal voor groepen of meerdere gezinnen. Type A (El Almendro) is een twee-onder-een-kap woning. De prijs is gebaseerd op 2 personen, U betaalt ter plaatse voor eventuele extra personen. Vanuit vakantiehuis El Almendro kunt u heerlijk wandelen over allerlei bewegwijzerde routes door de bergen.

Uw woning

40 m². Woonkamer met zithoek (tevens 1 tweepers. slaapbank), open haard en ktv. Open keuken met 2 kookplaten. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Gedeeld terras met schaduw, tuinmeubels en buitenbarbecue.

Extra's

Gemeenschappelijk omheind zwembad met jacuzzi, buitendouche, ligstoelen en uitzicht over de bergen. Gemeenschappelijke wasmachine. Handdoeken zijn aanwezig.

Bijzonderheden

De prijs voor type A is gebaseerd op 2 personen. U betaalt ter plaatse voor eventuele extra personen. De laatste 100 meter naar uw woning rijdt u over een onverharde weg.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen