Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Spanje (211)
Regio's
Ibiza (2)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Ibiza City. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Ibiza City. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Ibiza City betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Ibiza City hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Ibiza City:

Zomervakantie Atlas toppers in Ibiza City

Can Cabrit

Spanje Ibiza Ibiza City

Deze in de landsstijl gerenoveerde Finca ligt in de richting van Santa Eulalia in een landelijke omgeving.

Het huis is door bloemen en bomen omgeven en biedt een weidse blik over het

heuvelachtige landschap. Voorts is het van alle gemakken voorzien en ook (deels) op kinderen ingericht. Het grote panoramische raam biedt een geweldig uitzicht over de omgeving en de tuin met het grote zwembad.

De vierde slaapkamer bevindt zich in een apart gedeelte - de casita - van waaruit men eveneens het landschap uitgebreid kan bewonderen. Naast de keuken bevindt zich een ruime eetkamer.

Door de afgezonderde ligging raden wij het huren van een auto aan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Villa XL aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 4.928,00