Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Huis: Mooi appartement in het hart van Madrid, in de historisch-monumentale binnenstad. Nabij het Plaza Mayor, Puerta del Sol, Teatro de la Ópera, Palacio Real, Museo Reina Sofía, park 'del Retiro', enz.

Talloze restaurants en terrasjes in de buurt en het winkelcentrum op een steenworp afstand. Nabijgelegen metrohaltes: Sol, Tirso de Molina en Latina. Oud appartementenhuis, gerenoveerd, in het centrum, drukke ligging. Openbare parkeergarage op 50 m. Metrostation 200 m.De woning: Appartement 2 kamers 55 m2 op de 2e verdieping, doelmatig en comfortabel ingericht: woon-/eetkamer met 1 2-pers divanbed, TV en stereo-installatie. Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 2-pers bed en bad/douche/WC. Keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine). Ter beschikking: wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
InterhomeZie site aanbieder€ 745,00vrije keuze
Huis: Mooi appartement in het hart van Madrid, in de historisch-monumentale binnenstad. Nabij het Plaza Mayor, Puerta del Sol, Teatro de la Ópera, Palacio Real, Museo Reina Sofía, park 'del Retiro', enz. Talloze restaurants en terrasjes in de buurt en het winkelcentrum op een steenworp afstand. Nabijgelegen metrohaltes: Sol, Tirso de Molina en Latina. Oud appartementenhuis, gerenoveerd, in het centrum, drukke ligging. Openbare parkeergarage op 50 m. Metrostation 200 m.De woning: Appartement 2 kamers 55 m2 op de 2e verdieping, doelmatig en comfortabel ingericht: woon-/eetkamer met 1 2-pers divanbed, TV en stereo-installatie. Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 2-pers bed en bad/douche/WC. Keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine). Ter beschikking: wasmachine.
 Lees meer bij Interhome
Uw Kampeervakantie in  , Bron: Interhome
Uw in (Bron: Interhome)