Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Camping DE HARO

Locatie

Camping De Haro ligt aan de rand van het gezellige provinciestadje Haro, 40 km ten zuiden van de grotere stad Vitoria. Deze karakteristieke Spaanse familiecamping met zwembad ligt aan de oever van

de rivier de Tirón. Deze streek is vooral bekend door de Rioja wijnen. Haro is dé plaats bij uitstek waar de beste Rioja wijn wordt geproduceerd. Naast vele bodega's heeft het winkels en restaurantjes en een karakteristiek dorpsplein. In de omgeving van de camping is volop moois te ontdekken, bijvoorbeeld op de kastelenroute. Pamplona, bekend van zijn festival met loslopende stieren, ligt op anderhalf uur rijden van de camping. Deze stad is zeker een bezoek waard. De camping heeft vele faciliteiten zoals een zwembad met apart kinderbad (geopend van medio juni tot medio september), receptie, restaurant, bar, winkel, wasmachines, speeltuin, biljart, voetbal- en basketbalveld. De prijzen zijn voor 4 personen, voor de 5e persoon geldt een toeslag. U bewoont één van de vrijstaande chalets op de camping De Haro.

Uw woning

30 m². Entree via overdekt terras met tuinmeubelen. Woonkamer met zithoek (tevens 1 éénpers. bed). Open keuken met 4 kookplaten en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Camping DE HARO in HARO, Pyreneeën & Rioja, Spanje. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Locatie

Camping De Haro ligt aan de rand van het gezellige provinciestadje Haro, 40 km ten zuiden van de grotere stad Vitoria. Deze karakteristieke Spaanse familiecamping met zwembad ligt aan de oever van de rivier de Tirón. Deze streek is vooral bekend door de Rioja wijnen. Haro is dé plaats bij uitstek waar de beste Rioja wijn wordt geproduceerd. Naast vele bodega's heeft het winkels en restaurantjes en een karakteristiek dorpsplein. In de omgeving van de camping is volop moois te ontdekken, bijvoorbeeld op de kastelenroute. Pamplona, bekend van zijn festival met loslopende stieren, ligt op anderhalf uur rijden van de camping. Deze stad is zeker een bezoek waard. De camping heeft vele faciliteiten zoals een zwembad met apart kinderbad (geopend van medio juni tot medio september), receptie, restaurant, bar, winkel, wasmachines, speeltuin, biljart, voetbal- en basketbalveld. De prijzen zijn voor 4 personen, voor de 5e persoon geldt een toeslag. U bewoont één van de vrijstaande chalets op de camping De Haro.

Uw woning

30 m². Entree via overdekt terras met tuinmeubelen. Woonkamer met zithoek (tevens 1 éénpers. bed). Open keuken met 4 kookplaten en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

 Bekijk meer vakanties bij Happy Home
Uw Kampeervakantie in Camping DE HARO, Bron: Happy Home
Uw in Camping DE HARO (Bron: Happy Home)
  • Camping DE HARO
  • Camping DE HARO