Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)
Plaatsen
Brtnice (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Brtnice. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Brtnice. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Brtnice betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Brtnice hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Brtnice:

Zomervakantie Atlas toppers in Brtnice

Tsjechië Boheems Moravisch Hoogland Brtnice

Huis: Buitenhuis, gerenoveerd in 2000, aan de rand van de plaats, geïsoleerde, zonnige ligging, aan een doodlopende weg. Voor alleengebruik: tuin 80 m2. Zitje in de tuin, terras (6 m2). Levensmiddelenwinkel 300

m, winkelcentrum 500 m, restaurant 400 m, bushalte 500 m. Parkeerplaats voor 1 auto. Kachel te verwarmen met vaste stoffen.De woning: Huis 3 kamers 90 m2 op 2 verdiepingen: woonkeuken (4-pits kookplaat) met 1 2-pers divanbed, zwedenkachel en radio. Bad, aparte WC. Houtverwarming. Bovenverdieping: 1 kamer met 4 bedden. 1 2-pers. kamer met elektrische verwarming. Let op: 1 huisdier toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 437,00