Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Hlinsko v Cechach. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Hlinsko v Cechach. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Hlinsko v Cechach betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Hlinsko v Cechach hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Hlinsko v Cechach:

Zomervakantie Atlas toppers in Hlinsko V Cechach

Tsjechië Boheems Moravisch Hoogland Hlinsko v Cechach

Huis: Svratouch/Karl?tejn 13 km van Hlinsko: Het huis is een voormalig landbouwcomplex. Rustige, romantische ligging, nabij het bos, met panoramisch uitzicht. Buiten de plaats, geïsoleerde, rustige, zonnige, verhoogde ligging, te midden van

groen. Voor alleengebruik: bomen, weide 4.000 m2. Zitje in de tuin, stookplaats. Toegangsweg tot aan het huis, in de winter tot 200 m (in de winter sneeuwkettingen noodzakelijk). Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km, bushalte 4 km, skilift 500 m, golfterrein 100 m. NB: De parkeerplaats op het terrein ligt bij sneeuw in de winter ca. 200 m van het huis. Natuurzwembad, 2 km. Skilift en piste met verlichting en sneeuwkanonnen, 500 m. Geprepareerde langlaufloipen 1-2 km. Het golfterrein op 200 m is een 9-holes golfbaan.De woning: Huis 4 kamers 150 m2: woon-/eetkamer met zwedenkachel en Sat-TV. 1 kamer met 2 bedden, bad/WC en aparte WC. 1 kamer met 1 2-pers bed (140 cm), douche/WC. Keuken (4-pits kookplaat, oven). Bovenverdieping: 1 kamer met 4 bedden en TV. Ter beschikking: wasmachine, droger. Parkeerplaats. Let op: 1 huisdier toegestaan. Tegelkachel in de kamer met 2 bedden en in de keuken. Bovenverdieping: lage balkenplafonds (180 cm tot de balken). Verbruik van elektriciteit van 1.11.-30.04 en hout en gas (er is een gasfles) het hele jaar extra te betalen. Verwarming dmv een elektrische straalkachel en hout/kolenkachel. TV op de bovenverdieping, alleen Tsjechische kanalen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 394,00