Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Stare Splavy. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Stare Splavy. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Stare Splavy betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Stare Splavy hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Stare Splavy:

Zomervakantie Atlas toppers in Stare Splavy

Tsjechië Liberecomgeving Stare Splavy

Huis: Villa van 2 verdiepingen. Voor alleengebruik: terrein 1.300 m2. Zitje in de tuin, tuinmeubelen, barbecue. Levensmiddelenwinkel 100 m, restaurant 50 m, bushalte, station 100 m. Gelegen in een residentiele wijk op

500 m van het meer Machavo jezero. Zonnescherm. Parkeren op het grondstuk (3 auto's). Elektrische verwarming.De woning: Villa 4 kamers 220 m2: 1 kamer met 3 bedden en Sat-TV, uitgang naar de veranda. 1 kamer met 2 bedden. 1 kamer met 3 bedden. Keuken (4-pits kookplaat). 2 aparte WC's. Bovenverdieping: 1 kamer met 1 2-pers bed. Woonkamer 38 m2 met 3 bedden, bad, TV en radio, uitgang naar het balkon. 1 van de kamers ligt aan de serre die men als eetkamer kan gebruiken. De slaapkamer met 2 bedden is gedeeltelijk afgescheiden van de kamer met 3 bedden. Aparte WC/douche in een gebouw buiten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 466,00