Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Zruc nad Sazavou. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Zruc nad Sazavou. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Zruc nad Sazavou betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Zruc nad Sazavou hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Zruc nad Sazavou:

Zomervakantie Atlas toppers in Zruc Nad Sazavou

Tsjechië Midden Bohemen Zruc nad Sazavou

Huis: Licom??sko 6 km van Zru? nad Sázavou: De vakantieaccommodatie bevindt zich op het terrein van de Ranch Licomersko, in het recreatiegebied Posazavi. Groot buitenhuis, buiten de plaats, zonnige, verhoogde ligging, 50

m van de bosrand, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, tuin. Zitje in de tuin, barbecue, stookplaats. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 3 km, restaurant 3 km, bushalte 100 m, station Kácov 3 km, tennis 3 km, manege 10 m, golfterrein 20 km. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. De ranch is gelegen op 1.5 km van de afrit van de snelweg, op slechts 50 km van Praag, ideaal voor de verbinding tijdens het verblijf met de natuur en bezichtigingen van Praag. Op afspraak met de eigenaar zijn er mogelijkheden voor tochten te paard, boogschieten of voor het maken van rondvluchten. In de nabije omgeving bevinden zich veel mogelijkheden voor uitstapjes: het Vlasimkasteel met Engelse natuurtuin of de Cesky Sternberkburcht op 12 km en het Konopistekasteel op 25 km afstand. Veel fietspaden.De woning: Appartement 1 kamer 25 m2 op de 1e verdieping, mooi en gezellig ingericht: 1 kamer met 1 2-pers bed en TV. Kookhoek (4-pits kookplaat). Douche/WC. Let op: 1 huisdier toegestaan. TV alleen CZ.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 207,00