Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Landhuis BENDL

Locatie

Landhuis Bendl staat in het plaatsje Velky Rybnik. Er zijn veel interessante plaatsen in de omgeving die uw bezoek zeker waard zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van de hoofdsteden van gebied Humpolec,

op slechts 8 km van uw vakantiehuis, of Pelhrimov. De hoofdbezienswaardigheid van de streek zijn toch wel de kronkelende beekjes en rivieren, de bossen en de rotspartijen. In de omgeving van dit vrijstaande huis bevindt zich tevens het meer van Zeliv. Dit recreatiemeer, dat tevens zorgt voor de watervoorraad van Praag, biedt tal van watersportmogelijkheden en de sportievelingen kunnen hun hart ophalen. Er zijn wandelmogelijkheden in de omgeving en er kan ook gevist worden. Uw vakantiewoning beslaat één van de 2 appartementen in het linkerdeel van de woning van de eigenaar. De eigenaar woont zelf in het rechterdeel van het huis. Naast een gemeenschappelijk zwembad is er ook een gemeenschappelijke speelzaal, een basketbalspeelveldje en tafeltennistafel. De eigenaar kan een voetbalwedstrijd (NL-CZ) voor de kinderen organiseren. Uw vakantiewoning beslaat de begane grond en is netjes en compleet ingericht. De appartementen kunnen samen gehuurd worden. Landhuis Bendl biedt u een vakantie met rust, ruimte en natuur.

Uw woning

Type A, B.G., 4 pers., 50 m². Woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven en open haard. Slaapkamer met 4 éénpers. bedden. Badkamer met douche en een wastafel. Apart toilet met wastafel. Rondom tuin, speel- en ligweide, zitje en tuingrill.

Extra's

Het zwembad (4 x 7 m) is open vanaf juli t/m september.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (3)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Landhuis BENDL in VELKY RYBNIK, Moravië, Tsjechië. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Locatie

Landhuis Bendl staat in het plaatsje Velky Rybnik. Er zijn veel interessante plaatsen in de omgeving die uw bezoek zeker waard zijn. Wat denkt u bijvoorbeeld van de hoofdsteden van gebied Humpolec, op slechts 8 km van uw vakantiehuis, of Pelhrimov. De hoofdbezienswaardigheid van de streek zijn toch wel de kronkelende beekjes en rivieren, de bossen en de rotspartijen. In de omgeving van dit vrijstaande huis bevindt zich tevens het meer van Zeliv. Dit recreatiemeer, dat tevens zorgt voor de watervoorraad van Praag, biedt tal van watersportmogelijkheden en de sportievelingen kunnen hun hart ophalen. Er zijn wandelmogelijkheden in de omgeving en er kan ook gevist worden. Uw vakantiewoning beslaat één van de 2 appartementen in het linkerdeel van de woning van de eigenaar. De eigenaar woont zelf in het rechterdeel van het huis. Naast een gemeenschappelijk zwembad is er ook een gemeenschappelijke speelzaal, een basketbalspeelveldje en tafeltennistafel. De eigenaar kan een voetbalwedstrijd (NL-CZ) voor de kinderen organiseren. Uw vakantiewoning beslaat de begane grond en is netjes en compleet ingericht. De appartementen kunnen samen gehuurd worden. Landhuis Bendl biedt u een vakantie met rust, ruimte en natuur.

Uw woning

Type A, B.G., 4 pers., 50 m². Woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven en open haard. Slaapkamer met 4 éénpers. bedden. Badkamer met douche en een wastafel. Apart toilet met wastafel. Rondom tuin, speel- en ligweide, zitje en tuingrill.

Extra's

Het zwembad (4 x 7 m) is open vanaf juli t/m september.

 Bekijk meer vakanties bij Happy Home
Uw Kampeervakantie in  Landhuis BENDL, Bron: Happy Home
Uw in Landhuis BENDL (Bron: Happy Home)
  •  Landhuis BENDL
  •  Landhuis BENDL
  •  Landhuis BENDL