Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Kolinec u Klatov. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Kolinec u Klatov. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Kolinec u Klatov betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Kolinec u Klatov hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Kolinec u Klatov:

Zomervakantie Atlas toppers in Kolinec U Klatov

Tsjechië Pilsenomgeving Kolinec u Klatov

Huis: Het huis is gelegen op 10 km ten noordoosten van Kolinec en op 200 m van de recreatieplas van Valcha (6.3 ha) bungalow, drukke, zonnige ligging, 20 m van de bosrand.

Voor alleengebruik: terrein 360 m2 met gazon. Zitje in de tuin. Toegangsweg tot aan het huis (200 m onverharde weg). Parkeerplaats op 200 m. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km, bushalte 2 km, station Kolinec, manege 3 km. Barbecueplaats, volleybalveld. Verhuur van boten in de nabijheid. Centrale verwarming op hout en kolen. De bungelow is gelegen boven de camping, de straat naar de bungalow loopt over de camping. De toegangsweg is een steile onverharde weg tegen een helling.De woning: Huis 2 kamers 40 m2, zeer eenvoudig ingericht: eetkamer met TV. 1 2-pers. kamer. 1 kamer met 2 bedden. Open keuken (2-pits kookplaat). Douche/WC. Let op: 1 huisdier toegestaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 211,00