Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)
Plaatsen
BREZKA (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in BREZKA. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in BREZKA. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in BREZKA betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in BREZKA hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in BREZKA:

Zomervakantie Atlas toppers in BREZKA

Bungalow HYLMAROVA

Tsjechië Reuzengebergte BREZKA

Locatie

Bungalow Hylmarova staat op een kleinschalig weekend-woningenwijkje, op 200 m van een aantal bergmeertjes. Brezka ligt ca. 20 km ten zuidoosten van Turnov. Uw vakantiewoning staat in het natuurpark Cesky Raj, het

Boheems paradijs. U kunt diverse leuke uitstapjes maken. Turnov is een gezellige stad met leuke restaurants en enkele winkeltjes. Een mooi uitgangspunt voor het maken van uitstapjes door het Reuzengebergte (Krkonose), een oud berggebied met vlakke, afgeronde toppen (hoogste top 1602 m) en glooiende hellingen. U vindt in de tuin van uw vakantiehuis alle rust. Op de onderetage is een gezellige stube met zit/eethoek en open haard. Uw vakantiewoning, klein maar fijn, is netjes ingericht. Bungalow Hylmarova is een uitstekend uitgangspunt voor een geslaagde vakantie.

Uw woning

45 m². Entree via overdekt balkon, terrasje, woonkamer met zithoek, eethoek en satelliet-ktv. Kleine keuken met 2 kookplaten en koffiezetapparaat. Badkamer met bad, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en balkon; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Op de onderetage is een gezellige stube met zit/eethoek en open haard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen