Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Tsjechië (420)
Plaatsen
Blansko (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Blansko. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Blansko. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Blansko betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Blansko hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Blansko:

Zomervakantie Atlas toppers in Blansko

Tsjechië Zuid Moravië Blansko

Huis: Appartementenhuis, aan een secundaire weg. Voor medegebruik: tuin 300 m2. Zitje in de tuin, terras. In het huis: centrale verwarming. Levensmiddelenwinkel, winkelcentrum 300 m, restaurant 100 m, bushalte 300 m. Let

op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Slechts 200 m van het kasteel en de kastelentuin gelegen, 450 m van het recreatiecentrum en de stuwdam met minigolf en tennisbanen. Zandbak. Parkeerplaats op het omheinde grondstuk. Telefooncel in het huis.De woning: Appartement 3 kamers 80 m2 op de 1e verdieping: woonkamer met 1 2-pers divanbed en Kabel-TV. 1 2-pers. kamer met 2 bedden. Woonkeuken (4-pits kookplaat). Bad/WC.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 346,00