Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantieboerderij

Bij Vakantiehuizen Atlas vindt u het meest uiteenlopend vakantieboerderij aanbod. Vergelijk hier diverse vakantieboerderijen van verschillende aanbieders. Afstemmend op uw wensen en eisen vindt u uw gewenste vakantieboederij bij Vakantiehuizenatlas.nl.

Kindvriendelijke vakantieboerderijen

Er zijn vakantiewoningen die deel uitmaken van een vakantieboerderij. Dit zorgt ervoor dat de antieke sfeer van een boerderij gecombineerd wordt met moderne stijlen. De meeste vakantiehuizen hebben een eigen tuin of terras ter beschikking en voldoende privacy.

Verder hebben de vakantiehuizen die deel uitmaken van een boerderij een grote speelweide voor de kinderen en de huisdieren. Als u geluk hebt dan hebt u ook de beschikking over een visvijver. Dit is zeker leuk voor de kinderen, die kunnen dan genieten van mooie visjes in het water. De plek waar u kunt genieten van het maken van een lange wandeling in de natuur en uw kinderen veilig kunnen spelen in speeltoestellen, spelletjes doen met entertainers of de koeien melken, gras maaien en andere boerderij activiteiten. Al deze activiteiten maken van een boerderij vakantie tot een kindvriendelijke vakantie.

Mini campings

Een boerderijvakantie biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er mini campings waar u met een standplaats voor uw caravan  of tent kunt verblijven op de grond van de eigenaar. Mits u eerder op zoek bent naar een luxe boederijvakantie dan kunt u kiezen voor een vakantiehuis op een boerderij. Comfortabele, idyllisch of eerder moderne boerderijen omringd door natuur voor de echte rust- en levensgenieters.

Boerderij vakantie voor veel vakantiepret!

Het leven is al druk genoeg vanwege de dagelijkse werkzaamheden en andere activiteiten. Geniet van uw rust en laat het u allemaal bezinken in een mooi gelegen vakantieboerderij in Nederland, Duitsland of België omringd door groen, groen en nog meer groen. Wakker worden door het getjilp van vogels en een frisse neus halen in de natuur. Ga het heerlijke vakantiegevoel tegemoet door te verblijven op één van de vele aangeboden vakantieboerderijen.