Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Zwitserland (262)
Regio's
Tessin (10)
Plaatsen
DAGRO (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in DAGRO. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in DAGRO. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in DAGRO betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in DAGRO hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in DAGRO:

Zomervakantie Atlas toppers in DAGRO

Chalet GIORGIO

Zwitserland Tessin DAGRO

Locatie

Chalet Giorgio staat in het schilderachtige dorpje Dagro. Dit plaatsje ligt op een hoogte van 1413 m, op een lichtaflopende en naar het zuiden gerichte bergkam. Deze vakantiewoning staat in het zuiden

van Blenio, ca. 45 km ten noorden van de kastelenstad Bellinzona. U bereikt uw vakantiehuis vanuit Malvaglia via een 19 km lange bergweg. Onderweg komt u langs een klein stuwmeer midden in het beschermde natuurgebied. Een sneller alternatief is de op 5 minuten liggende gondelbaan. Hiermee bereikt u Malvaglia (430 m) in slechts 10 minuten. Imposant is het panorama over het dal van Blenio en de hoogste Alpen van Tessin. Als u na het wandelen geen tijd meer overhoudt kunt u ook uw boodschappen bestellen bij het gezellige restaurant. U woont middenin het weidse Alpenlandschap waar u zonuren van ?s morgens tot ?s avonds geniet. Dit vakantiehuis is gezellig en sfeervol ingericht en heeft een heerlijk uitzicht. Elektriciteit wordt aangevoerd door een zonnepaneel. Al de nodige apparatuur werkt op gas (o.a. koelkast, verwarming). Chalet Giorgio staat direct in het begin van het dorp op een heerlijk panoramaplekje.

Uw woning

50 m². Entree, woonkeuken met 4 kookplaten, espressoapparaat, grote eethoek, open haard 'insert' en directe toegang tot het terras. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en balkon. 2e Etage: via een vlizotrap bereikbaar. 3e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Privé-terrasje met granietentafel en bank, tuinhaard en parasol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen