Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Huis: Modern, mooi huis met 2 appartementen van 3 verdiepingen, aan de rand van de plaats, in het district X, rustige, zonnige ligging tegen een helling, aan de golfbaan, op het zuidwesten.

Voor medegebruik: weide. Voor alleengebruik: zitje in de tuin, tuinmeubelen. In het huis: centrale verwarming. Toegangsweg tot aan het huis. Parkeerplaats bij het huis. Winkel 2.5 km, restaurant 1 km, café 1 km, bushalte 500 m, golfterrein 11 km. Let op: de eigenaar woont in hetzelfde huis.De woning: Appartement 1 kamer 35 m2, op de begane grond, op het zuidwesten gelegen, comfortabel en gezellig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers bed (140 cm), eethoek, Kabel-TV, radio, CD-speler en stereo-installatie. Keuken (4-pits kookplaat, oven). Douche/WC. Uitzicht op de bergen.

Lees meer over deze accommodatie

  • Online aanbiedingen (1)
  • Beschrijvingen (1)
 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
InterhomeZie site aanbieder€ 298,00vrije keuze
Huis: Modern, mooi huis met 2 appartementen van 3 verdiepingen, aan de rand van de plaats, in het district X, rustige, zonnige ligging tegen een helling, aan de golfbaan, op het zuidwesten. Voor medegebruik: weide. Voor alleengebruik: zitje in de tuin, tuinmeubelen. In het huis: centrale verwarming. Toegangsweg tot aan het huis. Parkeerplaats bij het huis. Winkel 2.5 km, restaurant 1 km, café 1 km, bushalte 500 m, golfterrein 11 km. Let op: de eigenaar woont in hetzelfde huis.De woning: Appartement 1 kamer 35 m2, op de begane grond, op het zuidwesten gelegen, comfortabel en gezellig ingericht: woon-/slaapkamer met 1 2-pers bed (140 cm), eethoek, Kabel-TV, radio, CD-speler en stereo-installatie. Keuken (4-pits kookplaat, oven). Douche/WC. Uitzicht op de bergen.
 Lees meer bij Interhome