Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Zwitserland (262)
Regio's
Wallis (126)
Plaatsen
GRIMENTZ (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in GRIMENTZ. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in GRIMENTZ. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in GRIMENTZ betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in GRIMENTZ hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in GRIMENTZ:

Zomervakantie Atlas toppers in GRIMENTZ

Vakantiewoning KINETTE

Zwitserland Wallis GRIMENTZ

Locatie

Vakantiewoning Kinette staat in het kleine plaatsje Grimentz. De typische Walliser charme maakt van dit leuke dorpje een schilderachtig en authentiek dorpje op 1570 m. Het vakantiehuis staat ca. 25 km ten

zuiden van Sierre en ca. 40 km ten westen van Sion. U woont op loopafstand van allerlei winkeltjes, omringd door witte toppen en vuurrode geraniums. Dit leuke dorpje is autovrij. Binnen een uur rijden heeft u vele mogelijkheden tot leuke uitstapjes; Brig, Visp en het kuuroord Leukerbad. Natuurlijk mag ook een bezoek aan Sion niet ontbreken tijdens uw vakantie. U bewoont het appartement op de tweede en derde etage (met een slaapkamer met laag plafond). Uw appartement is gezellig en sfeervol ingericht. Vakantiewoning Kinette staat in het dorpscentrum van het prachtige ?bloemendorp?.

Uw woning

70 m². Entree, woonkamer met zithoek, eethoek, ktv, radio en houtkachel. Aparte keuken met 3 kookplaten, oven en balkon. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (1,40 m). Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden (met laag plafond); 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Uw woning is gezellig en sfeervol ingericht.

Bijzonderheden

U parkeert op ca. 100 m.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen