Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Zwitserland (262)
Regio's
Wallis (126)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Herbriggen. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Herbriggen. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Herbriggen betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Herbriggen hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Herbriggen:

Zomervakantie Atlas toppers in Herbriggen

Zwitserland Wallis Herbriggen

Huis: Huis voor meerdere families, in de plaats, rustige, zonnige ligging. Parkeerplaats. Winkel 200 m, restaurant 150 m, station 200 m.De woning: Appartement 3 kamers op de 2e verdieping, eenvoudig en doelmatig

ingericht: woon-/eetkamer met 1 2-pers divanbed en Sat-TV. Uitgang naar het balkon, op het oosten. 1 kamer met 2 bedden. Uitgang naar het balkon, op het zuiden. 1 afgeschuinde daken kleine kamer, hoogte van het plafond 120 - 170 cm met 1 bed. Keuken (oven). Zitbad/WC. 2 balkons, op het oosten gelegen en op het zuiden gelegen. Terrasmeubelen. Mooi uitzicht op de bergen. Let op: niet rokers woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Interhome aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 237,00