Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Zwitserland (262)
Regio's
Wallis (126)
Plaatsen
Siviez (1)

Over de Vakantiehuizen Atlas

Welkom op de Vakantiehuizen atlas. Een goede start van uw zoektocht naar een mooi vakantiehuis of bungalow in Siviez. U kunt de accomodaties van vele vakantiehuizen aanbieders direct met elkaar vergelijken en zo profiteren van interessante aanbiedingen in Siviez. Daarnaast weet u altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs voor een vakantiehuis of groepsaccomodatie in Siviez betaald. Alle mogelijke informatie van vakantiewoningen in Siviez hebben wij proberen te verzamelen. Een aanbieding kunt u direct met 1 klik op de knop reserveren bij de aanbieder van de actuele vakantiehuizen aanbieding. Ons actuele aanbod in Siviez:

Zomervakantie Atlas toppers in Siviez

Appartement Dent Rousse B2

Zwitserland Wallis Siviez

Optimaal gelegen in het centrum van het skistation op 1700 m hoogte. Dichtbij de Mont-Fort Gletscher! Skiliften 50-150 m. Ski afdaling tot aan het huis. Restaurants, winkels en sportcentrum zijn in

de directe omgeving te vinden.
De huizen ""Rosablanche"" en ""Dents Rousses"" beschikken over veel vakantiewoningen, studios, winkels en cafe's. De woningen op de bovenste etages hebben een prachtig uitzicht over de omliggende bergen.Interieur:
App. Dent Rousse B2 is geschikt voor 2-4 personen en beschikt over twee kamers. De woning is gelegen op de 2e etage en beschikt over 50 m2. Het appartement heeft een degelijke inrichting en een groot balkon op het zuiden (16 m2 met zitmeubel). De woonkamer heeft een mooi balkenplafond, openhaard, zithoek met tv, eettafel en een keuken. Er is een slaapkamer met twijfelaar. Verder is er in de gang een slapelbed. De badkamer beschikt over een douche met toilet. Er is warmwater via de centrale verwarming.

Let op
Afwijkende huurperiode rond de jaarwisseling: alleen van 23 december tot 3 januari. Deze periode kan per accommodatie verschillen. Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid via info@villaxl.com.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Villa XL aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 258,00