Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help

Vakantiehuis LA FLANERIE

Locatie

Dit comfortabele halfvrijstaande vakantiehuis La Flanerie ligt op de vroegere kasteelboerderij Les Gîtes aux Anes (B-4870/2) in Trooz bij het dorpje Fraipont in het noorden van de Ardennen. U vindt dit dorpje

40 km ten zuiden van Maastricht en 15 km ten noorden van Spa. De beroemde grotten van Remouchamps liggen op 12 km en zijn een absolute must tijdens uw verblijf in deze vakantiewoning. De stad Spa, bekend om zijn thermale baden, is weer in oude glorie hersteld en geeft volop de gelegenheid voor een heerlijke wanderling door de stad of om te winkelen. Voor de wandelaars en fietsers onder u is dit ook een heerlijke streek, genoeg mogelijkheden. Op het terrein van Gîte aux Anes lopen ezeltjes en pony's rond. U kunt er ritjes met een rijtuig of ezelwagen maken in overleg met de eigenaar. Deze vakantiewoning kan uitstekend dienen als extra ruimte voor de grote woning, maar het is ook erg leuk voor een weekendje met een klein gezinnetje. U beschikt over een volledig ingerichte vakantiewoning voorzien van alle comfort. De woonkamer is heerlijk licht. In de kinderslaapkamer (2de slaapkamer) liggen speelkussens. Er kan 1 volwassene of een groter kind slapen en eventueel nog een kindje tot 6 jaar, waar u wel zelf een slaapzak voor moet meebrengen. U kunt het huisje ook huren in combinatie met een originele woonwagen (B-4870/3) of dus met het grote vakantiehuis. Als bewoner van vakantiehuis La Flanerie mag u gebruik maken van de tuin van de eigenaar en beschikt u over tuinmeubilair.

Uw woning

45 m², ingang via een trap. Ruime, licht woonkamer met open keuken, afwasmachine, magnetron en 4 electrische kookplaten, comfortabele zithoek, met ktv en dvd-speler, eethoek, badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer met tweepers. bed. 1e Etage, 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed en speelkussens.

Lees meer over deze accommodatie

  • Alternatieven
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Op dit moment hebben wij geen online aanbiedingen voor Vakantiehuis LA FLANERIE in TROOZ, Ardennen, België. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij één van onze partnerreisbureaus
Locatie

Dit comfortabele halfvrijstaande vakantiehuis La Flanerie ligt op de vroegere kasteelboerderij Les Gîtes aux Anes (B-4870/2) in Trooz bij het dorpje Fraipont in het noorden van de Ardennen. U vindt dit dorpje 40 km ten zuiden van Maastricht en 15 km ten noorden van Spa. De beroemde grotten van Remouchamps liggen op 12 km en zijn een absolute must tijdens uw verblijf in deze vakantiewoning. De stad Spa, bekend om zijn thermale baden, is weer in oude glorie hersteld en geeft volop de gelegenheid voor een heerlijke wanderling door de stad of om te winkelen. Voor de wandelaars en fietsers onder u is dit ook een heerlijke streek, genoeg mogelijkheden. Op het terrein van Gîte aux Anes lopen ezeltjes en pony's rond. U kunt er ritjes met een rijtuig of ezelwagen maken in overleg met de eigenaar. Deze vakantiewoning kan uitstekend dienen als extra ruimte voor de grote woning, maar het is ook erg leuk voor een weekendje met een klein gezinnetje. U beschikt over een volledig ingerichte vakantiewoning voorzien van alle comfort. De woonkamer is heerlijk licht. In de kinderslaapkamer (2de slaapkamer) liggen speelkussens. Er kan 1 volwassene of een groter kind slapen en eventueel nog een kindje tot 6 jaar, waar u wel zelf een slaapzak voor moet meebrengen. U kunt het huisje ook huren in combinatie met een originele woonwagen (B-4870/3) of dus met het grote vakantiehuis. Als bewoner van vakantiehuis La Flanerie mag u gebruik maken van de tuin van de eigenaar en beschikt u over tuinmeubilair.

Uw woning

45 m², ingang via een trap. Ruime, licht woonkamer met open keuken, afwasmachine, magnetron en 4 electrische kookplaten, comfortabele zithoek, met ktv en dvd-speler, eethoek, badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer met tweepers. bed. 1e Etage, 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed en speelkussens.

 Bekijk meer vakanties bij Happy Home
Uw Kampeervakantie in  Vakantiehuis LA FLANERIE, Bron: Happy Home
Uw in Vakantiehuis LA FLANERIE (Bron: Happy Home)
  •  Vakantiehuis LA FLANERIE
  •  Vakantiehuis LA FLANERIE